About me

Alweer een mama-blog? Jazeker, ik neem je graag mee in mijn ervaringen, praktische tips, liefde voor interieur en nog veel meer interesses. Ik ben Annika, mama van Mason, Lexi, June  & nr. 4 on board en getrouwd. Ik heb eindeloos veel energie en ik ben keer op keer teleurgesteld dat er maar 24 uur in een dag zitten.

Deze site Annika and Co vindt zijn oorsprong in zowel mijn naam als de bende die hier rondrent. Het idee om een ‘mama blog’ te beginnen is er al jaren, maar de inhoud en ideeën hadden wat tijd nodig. Nu vele ervaringen en nog meer interesses rijker, neem ik je mee in mijn leven. Ik ben erg praktisch ingesteld en dit ga je ook teruglezen in mijn blogs. Ik vind het heerlijk om met de kinderkamers en de rest van het interieur bezig te zijn, al denkt mijn man daar (helaas) wel eens anders over. Ik vind mama zijn fantastisch, eigenlijk het mooiste wat er is. Dit betekent niet dat ik mijn kinderen nooit achter het behang wil plakken, nooit tegen ze schreeuw of altijd over engelengeduld beschik, maar toch vind ik het mooiste wat er is. Kijk lekker rond, verbaas je, word nieuwsgierig en misschien zelfs wel geïnspireerd.

En heb je vragen?! Laat even een berichtje achter.

 

Lfs Annika

About Annika and Co

Hi, leuk dat je hier bent! Welkom op mijn site vol met praktische blogs voor mama’s & papa’s (to be), boordevol interieur inspiratie en nog veel meer wat ik leuk vind en waar ik blij van word. Hopelijk jij ook. Meer over mij vind je hier.

Lfs Annika

IMG_6346