Alle
  • Alle

Strijkkralen Hack

Heerlijk vinden ze het hier om te knutselen met strijkkralen. Ik zelf trouwens ook maar, het moment dat ze het kunstwerk aanstoten of toch per ongeluk een bakje omgooien vind ik persoonlijk wat minder leuk. Gelukkig is daar een hele eenvoudige oplossing voor, namelijk deze ideale bak van de ikea. Niet te hoog en kralen kan je eenvoudig terug gooien in het bakje. De bak heet 'nojig' maat 25x35x5. Veel...
Lees verder >

Alcoholvrij tip 1

Zwanger, geef je borstvoeding of ben je misschien de BOB? Tegenwoordig zijn er gelukkig hele lekkere alcoholvrije bubbels op de markt.  Met deze variant kom je zeker je zwangerschap door maar, ook uitermate geschikt voor tijdens de borrel, de babyshower, feestdagen of gewoon lekker in het zonnetje.
Lees verder >

Baby snack

Zodra je baby gaat eten komt er een punt dat je merkt dat hij meer wil.  Maar, wat geef je dan? Deze mais snack is echt perfect. Geen zorgen om verslikken want hij smelt zodra je kindje het in zijn mond stopt. Houd wel natte doekjes bij de hand. De afgekloven versie van deze snack kan wat troep geven. Maar goed, wel een heerlijke snack voor de beginnende eter.
Lees verder >

Knutselwerkjes hack

Met schoolgaande kinderen worden er heel wat knutselwerkjes het huis in gedragen. Ik wilde dit graag een mooi plekje geven maar,  graag niet schreeuwerig aanwezig in mijn zicht en fijne (rustige) interieur. Deze mooie oplossing heb ik gemaakt in de speelhoek.  Niet in mijn zicht maar, wel een mooie plek om trots de gemaakte knutsels op te hangen. Benodigdheden -gaaspaneel (bouwmarkt) - nijptang - tesa klevende spijkers - kleine houten...
Lees verder >

Knutseltip met je peuter

Knutselsen met strijkkralen en een peuter onmogelijk? Welnee! Oke de concentratieboog van mijn 3-jarige is misschien wat kort maar, als je het klein en simpel houdt is het zeker mogelijk. Hier een voorbeeldje van wat haalbaar is (met een klein beetje hulp). Op pinterest vind je nog veel meer leuke (kleine) voorbeelden. Veel plezier samen!
Lees verder >

Muziekhanger

Muziekhanger, muziekdoosje geef het beestje een naam, hij is vooral enorm leuk! Dit muziekmaantje van het merk Roommate is echt het perfecte item voor de babykamer maar, ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Het fijne van deze  muziekhanger is, dat er geen hysterisch muziekje in zit maar, de rustige melodie Brahm's Lullaby.  Wist je dat een muziekje ook een perfect onderdeel kan zijn van het bedritueel?!
Lees verder >

About Annika and Co

Hi, leuk dat je hier bent! Welkom op mijn site vol met praktische blogs voor mama’s & papa’s (to be), boordevol interieur inspiratie en nog veel meer wat ik leuk vind en waar ik blij van word. Hopelijk jij ook. Meer over mij vind je hier.

Lfs Annika

IMG_6346