Zomerkleding inspiratie (baby)boys

IMG_2102

Zomerkleding inspiratie (baby)boys

15 mei 2024

 

1.      Poolboy

Rennen naar de zeeman. Dit leuke setje voor aan het zwembad hangt nu bij de zeeman. Ik hou van de stijl en het shirt heeft ook nog een UV functie. Leuk en handig dus!

911FAFBF-9B6F-4D45-B675-E513B81B27F9

2.      Streepjes

Na een flinke shoppingronde kom ik erachter dat ik zomaar 4 gestreepte broekjes rijker ben. Oeps. Ze zijn gewoon onwijs leuk en goed te combineren. Effen shirt erbij of een leuke romper en je bent klaar. Deze oranje en gele variant vind je bij de zeeman.

42D47F76-3CD1-4C3F-AB67-331087119757

 

3. Zara

Maar uiteraard heeft de Zara ook genoeg leuks. Zoals deze (ik noemde het al even) streepjes.

Ik combineerde hem met dit te leuke leeuwenshirt. Wit is natuurlijk geen ideale kleur maar, met de hoeveelheid was die hier gedraaid wordt is dat geen probleem.

Kopie van Ontwerp zonder titel

 

4. Nog een tof setje

Het volgende toffe setje scoorde ik bij Kiabi. Misschien een iets minder bekende site maar als je goed zoekt onwijs leuke items en hele fijne prijsjes. Hier koop ik vaak ook simpele t-shirtjes die prima aan kunnen naar de opvang.

Kopie van Kopie van Ontwerp zonder titel

 

5. Lievelings combi

Zomer of niet, er zijn altijd wel momenten dat het iets frisser is en je ze liever een trui met een korte broek aantrekt. Tot slot dit setje. Hier ben ik echt verliefd op!! Het is te koop bij de Zara.

Veel shop plezier.

Lfs Annika

A1AD22EC-5CA7-4B12-86DA-4F5ACECA9D60

Laat een reactie achter